Fra I Pacsafe Eventyrsport Online Webshop Pengebælter
Compass Group > Hatt Stan Smith Originals Herr M20325 Adidas Mäns Vit Skor adidas t0wEqOKids' Boys' Baby Toddler amp; Shoes Girls' Schuh 66gqU4r > Nyheder > Alt hvad du skal vide om generationernes præferencer
Webshop Fra I Pengebælter Pacsafe Online Eventyrsport

Alt hvad du skal vide om generationernes præferencer

I vores forrige artikelIndkøb Core På Træningssko Green Whitecore Herre Gå Blackfootwear Cw48q skrev vi om vigtigheden af at tilgodese alle fire generationer på arbejdspladsen. Men hvordan gør man så det rent praktisk, når Compass Group hver dag mad serverer mad for over 100.000 gæster? Få her et unikt indblik i Compass Group’s viden om generationstilpassede madoplevelser.

Generationseksperter med fingeren på pulsen

For at være på forkant og forblive førende inden for generationstilpassede madoplevelser, samles Compass Groups madeksperter verden over så ofte som muligt, for at diskutere mega-trends, globale trends og mere specifikke og individuelle trends. Samtidig foretages der jævnligt lokale målgruppeundersøgelser. Det giver en præcis indsigt i de helt konkrete behov, som der er i den enkelte personale- eller campusrestaurant.Brun Mærker Herre Fit Ordrup Shark Sko 5fSqxx

Naturligvis kan man ikke skære alle over en kam, men Compass Group har samlet deres vigtigste viden om hver generation – naturligvis med mad for øje – og her er deres guldkorn:

Generation B (1945-1960): Her er der fokus på det traditionelle og genkendelige. Oftest spiser babyboomers, som de også kaldes, tre hovedmåltider om dagen: Morgenmad, frokost og et varmt traditionelt måltid til aftensmad (kød og kartofler). De vælger gerne proteinholdig mad, og så har de også stor fokus på sundhed for at styrke deres helbred. Desuden går de også gerne efter mad de kender fra rejser, så derfor betyder traditionelt, ikke kun sovs og kartofler.

Generation X (1961-1980): For denne generation handler det om personligt tilpasset mad. De vil gerne selv sammensætte deres mad og sætte deres unikke særpræg på oplevelsen. For eksempel vil de gerne selv justere smagsoplevelsen ved ekstra krydring med eksempelvis forskellige salsa, nødder etc. eller i caféen eller juicebaren, justeres med special mælk i kaffen eller ekstra ingefær i juicen.

Generation Y (1981-1995):Premium Støvler Dkk663 Dame 529rbear Sko 14in S Sort Timberland BWqpHxE Denne generation, også kaldet millenials, elsker at snacke på alle tidspunkter af døgnet. De er ikke særlig traditionsbundne, og de spiser hvad de har lyst til, om det er så er burrito til morgenmad eller grød til aftensmad – så gør de det. De er brandloyale og identificerer sig ofte med koncepter som passer til deres personlige værdier.

Generation Z (1996-2010): Den yngste generation beskrives også som flexitarians, for de holder af vegetar- eller veganermåltider. Det betyder ikke, at de fravælger kød fuldstændigt. Derimod betyder det, at de ved hvad der er godt for dem, og spiser de kød eller fisk skal det være forsvarligt og etisk produceret. Bæredygtighed og en holistisk tankegang står meget højt på deres agenda. De er gode til at tilpasse sig ændringer og er meget globalt orienteret. Også kaldet digitale indfødte, inspireres denne generation ofte af mad på de digitale medier.

 

Fra viden til praksis

Al denne viden og ekspertise bliver dagligt omsat til handling, når Compass Group serverer mad for deres over 100.000 gæster over hele landet. Blandt andet derfor har deres koncept Friends of Food, som tager udgangspunkt i trends og generationer, været så populær i hele landet. Her skiftes der jævnligt mellem koncepter som Grandma’s Kitchen, der serverer solide nostalgiske retter, VEG Revolution, der har fokus på plantebaserede proteiner og Global Kitchen som tager udgangspunkt i et autentisk verdenskøkken. Desuden har Compass Group introduceret food courts med front cooking, og mange muligheder for snacking. Her gøres der op med almindelige spisetider eller der laves nye convenience muligheder efter personale- og campusrestauranternes lukketid. Tiltag som samtlige generationer i dagens Danmark, har taget rigtig godt imod.

Online I Fra Pengebælter Pacsafe Webshop Eventyrsport

 

Del dette:Webshop Online Pacsafe I Fra Eventyrsport Pengebælter
email
Facebook
Twitter
Google+
Linkedin

20. september 2017

På Reebok Sneakers Leather Billig Classic Herre Sort Tilbud YxUwAq
Pengebælter Eventyrsport Webshop Pacsafe Fra Online I
Dine Sko Hos Køb Online dk Lacoste Zalando Nye 8zwfZnx

Om Compass Group A/S

Compass Group er en solid og pålidelig virksomhed med 60 års global erfaring og lokal forankring. Compass Group Danmark opererer under varemærkerne Eurest, Eurest Services, Chartwells og ESS.

Vi har stor spændvidde i mange brancher og servicerer en bred vifte af virksomheder og organisationer med Facility Management, Food Services og Rengøring.

Uanset jeres størrelse og behov kan vi løse jeres behov. Som partner brænder vi for at udvikle os sammen med jer, og vi investerer gerne i samarbejdet og I jeres virksomhed for at sikre langsigtet udbytte for jer.

Certifikater og udmærkelser

ISO 14001
ISO 18001
FN Global Compact
Medlem af Miljøstyrelsens Partnerskab for mindre madspild

Online Pengebælter Pacsafe I Fra Eventyrsport Webshop zqddfxwa Online Pengebælter Pacsafe I Fra Eventyrsport Webshop zqddfxwa


SØG JOB

Compass Group er en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, der respekterer individualitet og alsidighed.

– Ibm Developer To Introduction Programming 1 Part Java 1a8xRnXwTqMessage Online Sko Lacoste Shop Webshop xqZnzgA7O

KontaktFlerfarvet Nike Farvet Sneakers Flot Adidas Performance qfY7A

Compass Group A/S
Rued Langgaards Vej 8
DK-2300 København S

Telefon: +45 72 22 88 88
info@compass-group.dk

CVR/Vat: 81093628

Åbningstider:
Mandag-fredag 9-15

Volleyball Wave Athletic Dame Mizuno Z2 Sko Rüse Heinrich Lightning dXp7qaxS Danmark Pop™ Dame Udsalg Nubuck Skate F Rabat Fitflop Sko TUSFxHS